Η Εταιρεία - Ιστορικό

Η Welectronics ειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που συνδυάζει την εξέλιξη της τεχνολογίας με την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών.

Η Welectronics ιδρύθηκε με  σκοπό να φέρει στους καταναλωτές τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες ηλεκτρικές συσκευές. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία έχει προσαρμοστεί στις αλλαγές της αγοράς και  έχει επεκτείνει το πορτφόλιο της με προϊόντα που καλύπτουν ευρύ φάσμα αναγκών.

Η Welectronics έχει διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων της, την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης πελατών της, ή ακόμη και για τις προσπάθειές της στον τομέα της βιωσιμότητας. Επίσης, η στρατηγική της εταιρείας στον τομέα του marketing και η διαφοροποίηση των προϊόντων της μπορεί να έχουν συμβάλει στην ανάπτυξή της σε έναν ανταγωνιστικό χώρο.

Συνολικά, η Welectronics αποτελεί μια εταιρεία που εξελίσσεται με την εποχή, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στους καταναλωτές και πιθανότατα συνεχίζοντας να καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού με καινοτόμους τρόπους.

Σαρόγλου Χριστίνα
ΑΦΜ 078802900 ΔΟΥ Γιαννιτσών - Αρ. ΓΕΜΗ 024268847000

Αθήνας 46, Κρύα Βρύση 58300
Τηλέφωνο: 2382500890 | Κινητό: 6947201932